​Stålprofiler laves på specielle mål med tre årtiers erfaring

Står du og mangler stålprofiler i tyndplade på særlige mål? Så kan du med fordel kontakte os for hjælp, da vi er eksperter inden for tyndepladebearbejdning. Vi holder til i Ringsted på Sjælland, men vi står til rådighed for kunder fra hele Danmark.

​Hos HMJ Industri varetager vi enhver opgave i forbindelse med stålprofiler såsom:​

  • ​Facadeplader
  • ​Vangeprofiler
  • ​Sålbænke til vindueskarme
  • ​Eller noget helt fjerde du ønsker specialfremstillet.

​​Vi er et professionelt firma med stor erfaring på området, og vores mangeårige brancheerfaring med fremstilling af stålprofiler har givet os solide og brede kompetencer.

Foruden de nødvendige kompetencer har vi også det rette værktøj til at løse både store og små opgaver inden for stålprofiler.​

Løbende dialog fra start til slut

Vi er en virksomhed, der vægter kundens tilfredshed højt. Derfor har vi altid en tæt dialog med kunden før, under og efter en opgave.

Det gør os i stand til nemmere at forventningsafstemme, rette til og gøre status undervejs.

Du er garanteret en stålprofil i høj kvalitet

Hos os er du garanteret stålprofiler af høj kvalitet til gode priser. Vi har et bredt materialesortiment på lager, og derfor kan vi tilbyde kort leveringstid.

Bestil et tilbud på stålprofiler

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores stålprofiler efter dine ønskede dimensioner og modtage et uforpligtende tilbud med en god pris.​

​Kontakt os på telefon 57 61 88 00, på e-mail info@hmj.dk eller via kontaktformularen her på siden, så hører du fra os snarest.

HMJ INDUSTRI

Sleipnersvej 8, 4100 Ringsted

Klik her for rutevejledning

CVR: 34699410

Kontaktoplysninger

Telefon: 57 61 88 00

E-mail: info@hmj.dk

Indehavere

Thomas Hansen