Årtiers erfaring med inddækninger

Hos HMJ Industri i Ringsted på Sjælland er vi specialister inden for pladeklip og pladebuk. Vi har erfaring med inddækninger siden 1990, herunder også med forarbejdning af tyndplader.

Foruden de nødvendige kompetencer har vi også det rette værktøj til at løse mange forskellige opgaver inden for profiler og forarbejdning af metalprodukter, som det fremgår af billederne herunder.

Vi løser en lang række forskellige opgaver for kunder fra hele Danmark.​

Specialister i alt klip og buk​

Vi er specialister inden for:

  • ​Lokning
  • ​Stansning
  • ​Klip og buk
  • ​Inddækninger
  • ​Valsning af tyndplade.​

Vi har altid kunden i centrum

Fælles for vores produkter er, at de alle er af høj kvalitet, og at de passer til dine ønsker og behov.​ Vi har altid kunden i centrum, uanset hvilken opgave der er tale om, og vi lægger vægt på en god dialog undervejs, så vi har mulighed for at rette til løbende.​

Står du og mangler et profiler på særlige mål? Så kan du med fordel kontakte os for hjælp. Vi står klar med kompetent rådgivning.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave​

Har du en opgave inden for inddækninger, klip og buk eller noget helt tredje, er du velkommen til at tage kontakt til os.

Du kan enten ringe til os på telefon 57 61 88 00, skrive til vores e-mail info@hmj.dk, eller du kan udfylde vores kontaktformular på denne side. Så hører du fra os hurtigst muligt.

​Vi ser frem til at høre fra dig!

HMJ INDUSTRI

Sleipnersvej 8, 4100 Ringsted

Klik her for rutevejledning

CVR: 34699410

Kontaktoplysninger

Telefon: 57 61 88 00

E-mail: info@hmj.dk

Indehavere

Thomas Hansen